Uitkomst Gemeenteraadsvergadering 18 februari

De maand februari was hectisch te noemen. Vergaderingen van de Centrumraad, raadscie ESMV en de gemeenteraadvergadering van 18 februari. Via e-mail hebben we u tussentijds steeds geïnformeerd.

Hier vindt u onze brief aan de raadscommissie ESMV t.b.v. hun vergadering op 11 februari.

U kunt de behandeling van het agendapunt over de Herinrichting ‘s-Gravendijkwal/Henegouwerlaan in de gemeenteraadsvergadering van 18 februari 2010 terugzien via deze link: KLIK hier en scroll naar onderen naar agendapunt 25B. Door te klikken op de muzieknootjes achter het punt kan een .mp3-bestand worden beluisterd of gedownload (30MB). Duur: ca. 1 uur.

In deze gemeenteraadsvergadering wordt de motie van de VVD/CDA verworpen en de motie Bruijn van PvdA/LR/GroenLinks/D’66 aangenomen.

We zijn verheugd met het feit, dat de redelijkheid heeft gezegevierd boven de druk die door verschillende partijen, waaronder enkele bewoners ten zuiden van de kruising Middellandstraat, op het besluitvormingsproces is uitgeoefend.
Dit schept enige  ruimte voor integrale planvorming, waarbij de gevolgen van onomkeerbare keuzes duidelijk gemaakt worden. Aandachtspunt blijft echter de tijd; de motie zet heldere deadlines vast.

Hela! zal zich, in verbinding met haar omgeving, blijven inzetten op een transparante planvorming bij de gemeente. Wij richten ons op verbetering, maar in ieder geval behoud, van de leefbaarheid van Henegouwerlaan en wijde omgeving.

Kijk op de pagina Rapporten voor alle plannen, brieven van de wethouder aan de raad(scommissie) en moties.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s